Toptan Tayt Modelleri

Toptan Tayt

Toptan taytların renkleri çok çeşitlidir. Siyah, kahverengi, gri, bordo, koyu yeşil, lacivert en çok tercih edilen renklerden bazılarıdır. Çok yaygın olmasa da, gençler kırmızı, açık mavi, pembe, turuncu ve yeşili de tercih ederler. Asker desenleri ve gökkuşağı desenleri, bukleler ve çiçek desenleri de spor giyiminde en çok tercih edilen renklerdir. Bu renkler toplu alımlarda en yaygın renklerden bazılarıdır. Ayrıca, toplu alımlarda daha fazla ürün seçeneğine sahip olmak mümkündür ve ürünler fiyat açısından daha ekonomiktir.

kadın toptan tayt modelleri


Hangi renkte olursa olsun, toptan tayt satın almak her zaman karlıdır. Çünkü her seferinde bir tane almaya çalıştığınızda, bu çok daha pahalıdır. Ancak toplu olarak satın alındığında fiyat neredeyse iki katına çıkar. Aynı zamanda farklı miktarlarda farklı renkler alınabilir. Taytların renkleri de toplu olarak satın alınabilir. Boyutlar ayrıca renklere göre ayarlanabilir ve her boyut için farklı renkler seçilebilir.

Tayt giymenin faydaları

Tayt giymenin her zaman avantajları vardır. Birincisi, kişinin serbestçe hareket etmesine izin verir. Bu nedenle kadınlar spor yaparken veya yürüyüş yaparken tayt giymeyi tercih ederler. Gün boyu giyildiğinde bile rahatsızlığa neden olmaz. Bununla birlikte, taytlar herhangi bir kıyafetle birleştirilebilir. Onunla hem spor hem de klasik kıyafetlerde farklı kombinasyonlar yaratabilirsiniz. Bir spor forması, büstiyer, tunik kazak veya taytlı tunik tişört ile birleştirilebilir.

kadın tayt


Tayt giymek herhangi bir ayakkabı modeli ile birleştirilebilir. Özellikle spor ayakkabı ve botlar, çoğunlukla taytlarla birleştirilen ayakkabı modelleri arasındadır.

Toptan renkli Tayt fiyatları

Taytların toptan satış fiyatları tercih edilen modele ve tayt sayısına bağlı olarak değişir. Bu nedenle, taytların toptan satış fiyatlarını öğrenmek için öncelikle parça sayısına ve modele karar vermeniz gerekir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sıcacık Taytlar

Termal Taytlar Neden Tercih Ediliyor ?

En Şık ve Renkli Tayt Çeşitleri